Щоденник табору "Лідер": день дев'ятий, день десятий

Продовжуємо гортати сторінки щоденника табору "Лідер".

 

Сьогодні на нас чекають новини дев'ятого та десятого дня.

День дев'ятий

 

08.06.16 дитячий табір "Лідер" відвідав екскурсію до драматично-музичного академічного театру "М.Куліша".

 

Лідерам пощастило побачити життя театралів за кулісами. Діти спостерігали процеси виготовлення костюмів та перук. Табір зустрівся з відомими акторами драматичного театру.

 

Усі діти залишились задоволені та приємно вражені.

 

Цього ж дня у табір "Лідер" завітала радіо-телеведуча та викладач журналістської етики Оксана Жиляєва. Під час тренінгу діти мали змогу створити власні новини. Завдяки лекції, лідери більше дізналися про телебачення та журналістику.

День десятий

 

Сьогодні табір «Лідер» зробив крок у світ краси та стилю. Ми самостійно організували та провели конкурс «Міс табір».

 

Перший район був відповідальним за пошуки «Містера табору». Ми власноруч створили сценарій проведення, знайшли учасниць, приготували необхідний реквізит.

 

Від нашого загону в конкурсі брали участь Ізместьєва Злата й Щеголькова Дарья. Дівчата були на висоті. Конкурсантки продемонстрували карколомне дефіле. Вони здивували глядачів своєю креативністю та вибагливістю, яка виражалась у створенні еко-суконь. Талановитість наших дівчаток проявилась в останьому конкурсі, де Злата виконала пісню «Небо в ладонях», а Дарья продемонструвала кілька прийомів з бойового мистецтва теквандо.

 

У конкурсі «Містер табору» наш загін представляли Данілов Олександр та Водопьянов Максим. Хлопці успішно пройшли всі етапи змагання, та перемогу мав здобути лише один. Завдяки лідерським якостям та впевненості в собі перше місце отримав Данілов Олександр.

 

Після закінчення обох конкурсів, корони одягли Маркова Ірина та Данілов Олександр. Останньою умовою конкурсу було побачення Містера й Міс, на якому вони мали зробити 6 спільних фото.

 

Перша половина дня пройшла весело та драйвово. Після обіду другий район провів квест на спортивну тему. У вікторині ми використовували багато цікавих і нових видів спорту. Наш загін пропагандував здоровий спосіб життя. Ми працювали злагоджено та завзято. Кожен чітко знав своє призначення та виконував свою роль у квесті. Команди-учасниці були вражені нашою організованістю та згуртованістю.

 

День пройшов пречудово. Для когось він був успішним, для когось хвилюючим, але у кожного залишилось приємне враження. Цей день допоміг збилизити райони та знайти нових друзів.

Write a comment

Comments: 0