Щоденник табору "Лідер": день п'ятий, день шостий

Продовжуємо гортати сторінки щоденника табору "Лідер".

 

Сьогодні на нас чекають новини п'ятого та шостого дня.

День п'ятий

 

3 червня в таборi "Лiдер'' членами 6 загону було проведено iнтерактивну гру "Хто зверху", де прийняли участь всi три загони.

 

Було сформовано 2 команди по 4 людини: команда дiвчат й хлопцiв. Всього було проведено 7 конкурсiв та фiнал. За кожне завдання команди отримували бали. Додатково бали можливо було отримати, давши вiдповiдь на бонусне запитання з можливiстю похибки в 10%.

 

Суть першого конкурсу полягала в тому, що за фрагментом фотографii дiвчата та хлопцi мали вгадати, де на фото жiнка, а де чоловiк. Перемогу одержали дiвчата.  

 

В другому змаганнi командам нaдягнули картки з буквами, за допомогою яких вони мали складати слова. В цьому конкурсi знову перемогли дiвчатка.

 

В третьому конкурсi – "Вгадай назву"  один з учасників мав показати назву пiснi (яку попередньо прослухав в навушниках) без допомоги слiв. Для цього вiн мав 90 секунд. Цей конкурс з неймовiрним результатом виграли хлопцi.

 

Четверте завдання змусило учасникiв подумати i згадати всіх героїв, яких вони знають, адже на 90 секунд вони самi опинилися в їх роли. На спину одного з них було вдягнено картку з певним живим створiнням, якого вони не бачили й за допомогою запитань мали здогадатися, ким вони опинилися. Цi змагання знову програли дiвчата.

 

П'ятий конкурс не дарма мав назву "Обмiн ролями", бо його суть полягала саме в тому, щоб дiвчата спробували виконати чоловiчу роботу, а хлопцi – жiночу. Обидвi команди дуже добре виконали завдання, але за результатами "Дивоглядок" перемога була віддана жiночiй командi.

 

У шостому конкурсі команди мали розставити дiвчат чи хлопцiв за певним критерiєм в порядку зростання чи спадання. Перемога знову опинилася в руках сильної статi.

 

Сьоме змагання перевiрило команди на ерудованість, бо саме це допомогло їм визначити за фактом кому вiн належить – чоловіку чи жiнцi. В останньому змаганнi перемога була вiддана слабкiй статi.

 

В фiналi чоловіки одержали завдання – визначити назву зачiски, а дiвчата – марку автомобiля. Команди знову одержали нiчию, але... Кмiтливий суддя вирішив суперечку, задавши вирiшальне питання. Отже, в фiналі солодкий смак перемоги знову вiдчули чоловiки. Хлопці одержали 1 мiсце у грi.

 

Наш загiн вiтає переможцiв й бажає щастя переможеним!

День шостий

 

04.06.16 відбувся виїзд на базу відпочинку "Петровець". Приїхавши до Набережної, лідери сіли в баркас , та переправилися на інший берег Дніпра.

 

Весь день нас супроводжувала гарна погода. Там ми грали у волейбол, гра відбувалася таким чином: той загін, який переміг, мав змогу першим зайти до річки.

 

Спочатку ця нагода дісталася шостому загону, який відчув на собі усе тепло літнього сонця, згодом пішов восьмий загін, останнім зайшов наш загін.

 

Усі ми переконалися в тому, що вода й насправді була теплою.

 

Потім ми відпочивали й засмагали на сонці. Після цього нас нагодували обідом і ми знову по черзі пішли купатися. Згодом відбулася ще одна гра у волейбол, яка вже нічого не вирішувала.

 

Так минув наш день. Задоволеними, увесь табір рушив додому. Наступні кілька днів ми ділилися враженнями про цю поїздку.

Write a comment

Comments: 0