Щоденник табору "Лідер": день третій, день четвертий

Продовжуємо гортати сторінки щоденника табору "Лідер".

 

Сьогодні на нас чекають новини третього та четвертого дня.

День третій

 

01.06.16 до табору завітала психолог Кухарчук Олена Зіновьєвна, яка допомогла дітям розгорнути лідерські якості. Кожен відчув на собі як це бути справжнім лідером, обравши ім'я відомої людини. Нас приємно вразила ця зустріч.

 

Ввечері на свіжому повітрі проходив квест, який організував восьмий загін. Всі загони ділилися на дві команди, кожній з яких давали маршрутний лист, на якому були зображені певні станції, на них знаходилися завдання. Після того як ми виконали завдання, стрімко рушали на наступну зупинку.

 

Тим часом декілька лідерів знаходилися на тренінгу "Проектний менеджмент", який був своєрідним фундаментом для успіху в лідерських справах. Захід пройшов успішно та залишив корисні знання у пам'яті тих, хто відвідав цей тренінг.

 

Цей день для нас запам'ятався новими знайомствами і цікавими пізнаннями. Кожен загін став як одна сім'я. Ми розвинули у собі лідерські якості, які обов'язково стануть у пригоді в майбутньому.

День четвертий

 

2 червня табір «Лідер» засяяв новими зірочками. Восьмий загін провів конкурс талантів. Від сьомого загону у конкурсі брали участь: Шиліна Вероніка з танцем «Політ до небес», Данілов Олександр прочитав сердечний вірш Ліни Костенко «Мати», Арцибашева Катерина виконала пісню «Гуси білі». Завдяки спільній праці загону та несамовитим старанням самих учасників ми здобули перемогу.

 

Після конкурсу відбувся майстер-клас корисної справи. Діти власними руками виробили дивовижну орхідею. Лідери мали змогу попрацювати з новітнім матеріалом – фоаміран. Заняття ще більше згуртувало загін. Кожен прийняв участь у створенні квітки. Завдяки майстер-класу діти здобули нові знання та навички, розвинули дрібну моторику рук.

 

Шостий загін провів квест на тему профорієнтації, який познайомив лідерів з цікавими професіями. Стрімко пересувавшись між станціями, ми виконували завдання, отримували бали і врешті-решт здобули перемогу. Кожен залишився приємно вражений цікавими та незвичайними завданнями. Наприкінці квесту наш найкращий та неймовірний сьомий загін радів перемозі, та це не засмутило інші команди, бо всі ми – лідери, а у таборі  одна сім’я.

 

Цей день залишив у пам’яті кожного лише приємні враження. Ми в черговий раз впевнились у тому, що всі ми індивідуальні та талановиті по-своєму. З кожним днем ми зближуємося та пізнаєм один одного все краще, адже так приємно дізнаватись про інших щось нове.

Write a comment

Comments: 0