Щоденник табору "Лідер": початок

З 30 травня по 14 липня на базі загальноосвітньої школи №31 діяв табір міського учнівського парламенту "Лідер".

 

Методист ХПДЮТ Ревко Юлія Ігорівна та вихованці загіну "Еверест" вели щоденник подій і тепер з радістю діляться ним.

День перший

 

30 травня - це перший день табору «Лідер», день нових знайомств та відкриттів. Адже, кожен із нас навіть не здогадується з ким він буде в одній команді, під чиїм керівництвом та хто взагалі її буде очолювати.

 

Побачене приємно здивувало і порадувало однозначно. Адже, кожен із нас виявився неповторним, індивідуальним та з великим потенціалом.

 

На ентузіазмі ми почали активно придумувати назву, варіантів було безліч, але всього одна передає силу та міць лідерського духу. І це є «Еверест» - вершина світу, яку мріють підкорити всі, та лише деяким це під силу. На мою думку, ми є одні з цих обраних.

 

Нашу назву ми закріпили девізом: «Піднятись до вершини не кожен зможе, тільки наш загін ЗАВЖДИ переможе!» та плакатом, на якому намалювали гору, людей, які прагнуть її підкорити та фотокамеру, яка демонструє наші прагнення йти в одну ногу з сучасністю.

 

Під час і після всіх організаційних моментів, наш загін почав тісніше знайомитися один з одним, розповідати про свої таланти та досягнення, демонструвати свої сильні сторони та родзинки, ділитися своїми мріями, цілями та метою.

 

Перший день виявився дуже насиченим та продуктивним, змусив пишатися тим, що саме нам випала можливість потрапити до табору «Лідер» та розвиватися і новому навчитися.

День другий

 

7 загiн табору "Лідер" у 2016 роцi має назву "Еверест", що пов'язано з давнiм термiном "пiдкорити Еверест", який означає досягти своеї найголовнiшої, найбажанiшої мети. Наш девiз: "Пiднятись до вершини не кожен зможе, але наш загiн завжди переможе", розповiдає про наше прагнення буди лiдерами всюди, мати золото у будь-якiй справi.

 

Наш загiн – букет з рiзних квiтiв, серед яких є i польовi, і тепличнi. Одні квiти гарно спiвають, iншi пiдкорюють своєю хореографiєю. Деякi, прагнучи поєднатися з Европою, вивчають iноземнi мови, хтось прагне покращити навички спiлкування рiдною, украiнською.

 

Усi дiти "Евересту" по-своєму різнi й талановитi, але не дивлячись на це, доповнюють один одного и роблять наш букет яскравим и неповторним. Усiм подобається прекрасне. Бачити його, бути в його оточеннi. И тому бiльшiсть, хто розмовляє з нами чи просто знаходиться поруч, заряджається атмосферою прекрасного, стає ним.

 

Неймовiрна злагодженiсть, що склалася за незвичайно короткий термiн є гордiстю цiєї команди, її рушiйною силою. Вона вийшла через стaрання самих лідерів i нашого керiвника в тому числi. Ми багато спілкуємось i щодня вiдкриваємо все новi й новi таланти наших квiтiв. Ми пишаємося нашими дітьми. Ми – Еверест.

Write a comment

Comments: 0